maandag , 11 december 2017

Lagere school

De lagere school bestaat uit zes klassen en een zorgklas. De zorgklas wordt zowel gebruikt om kinderen extra hulp aan te bieden bij de leerstof als om kinderen, die extra uitdaging nodig hebben, verder te helpen. De lagere school heeft een speelplaats waarvan een gedeelte uit tegels bestaat en een gedeelte uit gras met speeltuigen. Ze hebben eveneens de luxe verschillende speeltuigen en ruimtes te hebben: klimmuur, zandbak, voetbalveld, avonturenparcours, wilgenhutten, ludomodules, …

Eerste Leerjaar

eerste leerjaar
“Juf Evi leert onze kinderen lezen en schrijven. Met maan, roos, vis worden de eerste stappen gezet.”

Tweede Leerjaar

tweede leerjaar
“Met juf Tine worden er heel wat tafels ingeoefend, de beker van de tafelkampioen verhuist dan ook regelmatig van lessenaar.”

Derde Leerjaar

derde leerjaar
“Meester Luc beloont regelmatig zijn leerlingen met een extraatje. Na het cijferen en lezen krijgen ze vaak iets lekkers.”

Vierde Leerjaar

vierde leerjaar
“Juf Linda laat haar creativiteit los op de kinderen. Toneelspelen is hier de gewoonste zaak van de wereld.”

Vijfde Leerjaar

vijfde leerjaar
“Juf Greta heeft soms precies een Franse klas, de kinderen spelen Franse dialoogjes alsof ze nooit anders gedaan hebben. ”

Zesde Leerjaar

zesde leerjaar
“Juf Sophie heeft haar handen vol met onze oudste leerlingen. Terwijl ze beginnen te pre-puberen, bereidt zij ze toch voor op het middelbaar.”