vrijdag , 14 december 2018

Lagere school

De lagere school bestaat uit zes klassen en een zorgklas. De zorgklas wordt zowel gebruikt om kinderen extra hulp aan te bieden bij de leerstof als om kinderen, die extra uitdaging nodig hebben, verder te helpen.

De lagere school heeft een speelplaats waarvan een gedeelte uit tegels bestaat en een gedeelte uit gras met speeltuigen.

Ze hebben eveneens de luxe verschillende speeltuigen en ruimtes te hebben: klimmuur, zandbak, voetbalveld, avonturenparcours, wilgenhutten, ludomodules, …

Eerste Leerjaar

eerste leerjaar website

“Juf Evi leert onze kinderen lezen en schrijven. Met maan, roos, vis worden de eerste stappen gezet.”

Tweede Leerjaar

tweede leerjaar website

“Met juf Tine worden er heel wat tafels ingeoefend, de beker van de tafelkampioen verhuist dan ook regelmatig van lessenaar.”

Derde Leerjaar

derde leerjaar website

“Juf Sophie geeft naast de lessen wiskunde en taal ook relaxatieoefeningen en leert onze kinderen masseren. Het is dus volop genieten in het derde leerjaar.”

Vierde Leerjaar

vierde leerjaar website

“Juf Astrid bezorgt onze leerlingen een leuke tijd in en buiten de klas. Ze gaan zelfs op blote voeten op ontdekking in de natuur.”

Vijfde Leerjaar

vijfde leerjaar website

“Juf Greta heeft soms precies een Franse klas, de kinderen spelen Franse dialoogjes alsof ze nooit anders gedaan hebben. ”

Zesde Leerjaar

zesde leerjaar website

“Juf Emma heeft haar handen vol met onze oudste leerlingen. Terwijl ze beginnen te pre-puberen zorgt  zij ervoor dat ze toch klaar zijn voor  het middelbaar.”