maandag , 11 december 2017

Kleuterschool

De kleuterschool heeft drie keuterklassen en een instapklasje.
De kleuterschool heeft haar eigen speelplaats waarop de kleuters rustig kunnen spelen en experimenteren.

Instapklas

instapklas

“Juf Krista ontvangt de kleinste kleutertjes met veel zorg in de instapklas. Ze mogen rustig wennen aan de nieuwe omgeving en aan elkaar.”

Eerste Kleuterklas

eerste kleuterklas

“Juf Anne gaat een heel jaar op ontdekking met onze kleuters van de eerste kleuterklas. In deze klas experimenteren ze met veel materialen”

Tweede Kleuterklas

tweede kleuterklas

“Juf Els gaat met haar kleuters al een stapje verder op weg. Op deze leeftijd hebben ze veel fantasie en heel veel vragen. Dit is dus een fantasieklas die op ontdekking zal gaan.”

Derde Kleuterklas

derde kleuterklas

“Juf Corinne heeft de oudste kleuters in haar klas. De grote kleuters bereiden zich al stilaan voor op het eerste leerjaar. Al spelenderwijze krijgen ze al heel wat kennis mee.”